2011. június 1., szerda

Mi lesz a Kinizsi Százas bloggal a következő K100-ig?

Mi lesz ezzel a webnaplóval a következő (2012. május 19-20-án megrendezésre kerülő) Kinizsi Százasig hátralévő csaknem egy teljes esztendőben? Nos, a konkrét téma szezonalitása ellenére egyáltalán nem fog "elnémulni" a blog. Úgy tervezem, hogy addig is sok - és reményeim szerint érdekes, tartalmas - bejegyzés lát majd itt napvilágot, így érdemes lesz időnként meglátogatnotok a Kinizsi Százas blogot.

Ott lesz például a téli Iszinik 100, a Kinizsi Százas "testvértúrája", megfordított változata, melyre idén megyek majd először, de addig is be fogok számolni más túráimról és a margitszigeti futásaimról is. Írok majd a Balaton-átúszásról, mely a K100 mellett a másik olyan rendezvény, melyen évről évre részt veszek. De az eddig megszokott túrafelszerelés, túra-matematika, trekking'n'style és egyéb outdoor témájú posztok sem fognak elmaradni.

Igyekszem majd nem tétlenkedni: feltöltöm a fényképeket a 2011-es K100-ról, és tervezem fejleszteni, további kérdésekkel kiegészíteni a Kinizsi Százas kvízem. A Nagy Kinizsi Százas táblázatot és a kinizsi-szazas.lap.hu oldalt is gondozom, bővítem majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése